NENI Amsterdam kiest voor toekomstbestendig unTill

NENI, het restaurantconcept van de Israëlische Haya Molcho, timmert flink aan de weg. Na vestigingen in Wenen, Berlijn, Parijs en Mallorca is onlangs het tiende restaurant in Amsterdam geopend. NENI Amsterdam was op zoek naar een toekomstbestendige partner om de horeca automatisering in te richten. Zij hebben in unTill een partij gevonden die naast de ondernemer aan tafel zit en in het volledige proces meedenkt.

NENI Amsterdam vind je in de oude Citroën-garage in Amsterdam-Zuid. Niet voor niets heeft de bar de naam ‘The Lemonman’ gekregen. Bij NENI Amsterdam kun je de hele dag terecht. ‘s Avonds kun je lekker eten in het restaurant en overdag heb je een ruime keuze uit heerlijke gerechten bij de NENI Deli: to stay or to go.

unTill past bij duurzame uitstraling
Met unTill heeft NENI Amsterdam gekozen voor een toekomstbestendige en efficiënte oplossing. Robin Smedicus, General Manager NENI Amsterdam: “We zijn een grote organisatie en willen vooruitstrevend zijn. De keukenschermen zijn toch wel de toekomst.” Met de keukenschermen zien de koks direct welke gerechten op welke moment gemaakt moeten worden.

Met unTill hebben de bediening en koks geen papier meer nodig. Alles wordt digitaal vastgelegd. “unTill past zeker bij onze duurzame uitstraling en is makkelijk te bedienen. Ook zijn de connecties met andere systemen, zoals het reserveringssysteem en voorraadbeheer belangrijk. Dit maakt het proces eenvoudig en efficiënt”, aldus Robin Smedicus.

Over NENI
NENI Amsterdam heeft zijn naam te danken aan de vier zonen van Haya Molcho. De eerste letters van hun voornamen vormen samen NENI. Bij NENI staan de familiebanden en vrienden op de eerste plaats. Het eten bij NENI is daarom ook uitermate geschikt om te delen. De gerechten bij NENI Amsterdam zijn, net als bij de andere NENI-restaurants, gebaseerd op de kookboeken van Haya Molcho.

NENI kiest voor unTill

NENI - unTill