Beste kassasysteem voor jouw horecazaak: 5 vragen die je jezelf moet stellen
Voelt het kiezen van een kassasysteem voor jou als een ‘noodzakelijk kwaad’? Bij unTill begrijpen we dit. Je weet dat je het nodig hebt voor een goede bedrijfsvoering, maar je wilt er geen extra zorg bij. Hoe maak je de juiste keuze voor jouw restaurant, café of hotel?
Een wijntje of een bruisend water aanslaan, dat kun je met elk horeca kassasysteem doen. Maar jij wilt een kassasysteem dat jouw werk gemakkelijker maakt en je helpt om sneller te werken. In deze blog delen we een aantal praktische tips voor het kiezen van het beste kassasysteem voor jouw horecazaak.
Lees verder om te leren:
- Waar je op kunt letten bij het kiezen van een kassasysteem
- Welke 5 vragen je helpen bij het maken van de juiste keuze
- Waarom horecaondernemers voor het unTill kassasysteem kiezen
Waar let ik op bij het kiezen van een horeca kassasysteem?
Als eigenaar van een café of bar stel je andere eisen aan een kassasysteem dan een hotelmanager dat aan zijn techniek doet. Toch zijn er 5 vragen die je jezelf altijd kunt stellen bij het kiezen van een horeca kassasysteem:
- Wat is belangrijk voor mijn horecazaak? Bijvoorbeeld het gebruik van een kassascherm, handheld of een bar- en keukenscherm.
- Welke koppelingen wil je kunnen maken? Bijvoorbeeld met een boekhoudsysteem, personeelsplanning of een hotel-PMS.
- Wat mag het kosten? Realiseer je dat een kassasysteem een investering is, die veel tijdswinst oplevert en fouten voorkomt. Het zijn dus niet alleen kosten.
- Welke service verwacht je? Bijvoorbeeld 24/7 directe hulp bij storingen en op maat gemaakte inrichting van je systeem.
- Wie gaat er met het systeem werken? Hoe ingewikkelder het systeem, hoe langer de inwerktijd. Gebruiksvriendelijkheid is heel belangrijk!
Waarom het kassasysteem van unTill?
Met de horeca kassasystemen van unTill houd je overzicht en controle in jouw horecazaak. Er zijn veel redenen om te kiezen voor unTill, waaronder:
- Verreweg de meeste koppelingen: het unTill kassasysteem werkt perfect samen met de systemen die jij al gebruikt.
- Verstand van horecazaken: onze adviseurs komen uit de horeca en spreken jouw taal.
- We zijn er altijd: je kunt rekenen op service wanneer jij werkt, dus ook ‘s avonds en in het weekend.
- Jij doet horeca, wij de IT: unTill zorgt ervoor dat jij ongestoord en efficiënt je werk kunt doen.
Benieuwd of unTill aansluit bij jouw antwoord op bovenstaande vijf vragen? Plan een vrijblijvend gesprek met een van onze lokale adviseurs.