The Food Department opent haar deuren

Amsterdam is een foodhall rijker: The Food Department heeft haar deuren geopend. Het nieuwste food concept van de hoofdstad is te vinden op de bovenste etage van het Magna Plaza. Met 15 foodconcepten is er voor de gasten meer dan genoeg te kiezen. unTill ondersteunt het cashless betalen en geeft inzicht met managementrapportages.

Met een focus op Amsterdamse ondernemers en een mix van innovatie foodconcepten, brengt The Food Department het mooiste wat Amsterdam te bieden heeft samen. De ambitie is dat elke Amsterdammer zich thuis voelt in de foodhall en dat de reiziger een stukje van de hoofdstad kan proeven. Makkelijk eten van hoge kwaliteit staat centraal bij The Food Department.

Bekende en nieuwe namen

The Food Department kiest voor een mix van bekende en nieuwe namen. Gasten kunnen gerechten ontdekken van Toni Loco, The Butcher, Bepita, Van ‘t Spit, Sushito, China Supreme, LimaLima, Lios, Brut de Mer, Petit Gâteau, Matts Wonderland, DimSum District, Ta Toru en Taco’s & Tequila.

Alle stands maken gebruik van het kassasysteem van unTill. Met de centrale managementrapportages heeft het management van The Food Department inzicht in de piekmomenten en het succes van de specifieke foodconcepten. Op deze wijze kan The Food Department ook relevante kennis delen met elke onafhankelijke ondernemer.

Foodhallen specialist

unTill-dealer Adnamics is de automatiseringspartner voor The Food Department. Lucia Pot, business manager The Food Department: “Adnamics levert kassa’s aan meerdere halconcepten. Zij hebben om deze reden kennis die je graag aan boord hebt. Naast deze aanwezige kennis is het ook goed dat ze meedenken met onze cashless formule. Bijvoorbeeld hoe je om kunt gaan met cashless betalen bij een pinstoring.”

Arjan Mul, directeur Adnamics: “Met The Food Department heeft Amsterdam een fantastisch nieuwe eetgelegenheid waar je goed en lekker kunt eten. Ik ben er trots op dat wij The Food Department en 15 standhouders mogen ondersteunen.”

Over The Food Department

Achter het Paleis op de Dam staat het voormalig Amsterdams Hoofdpostkantoor. Op deze toplocatie staat winkelcentrum Magna Plaza dat in 2019 helemaal is verbouwd. Op de bovenste etage kunnen Amsterdammers en bezoekers van de hoofdstad lunchen, borrelen en dineren in The Food Department. Met 15 concepten en drie bars is er voor ieder wat wils.

Standhouders The Food Department - unTill

Standhouders The Food Department - unTill
Bron: The Food Department