Blooming Bergen wint derde prijs bij Dutch Hotel Award 2019

Na een spannende strijd is Hotel Blooming in Bergen er met de derde prijs vandoor gegaan bij de Dutch Hotel Award 2019. Als automatiseringspartner van Blooming feliciteert unTill-dealer Adnamics het managementteam van dit hotel van harte met deze knappe prestatie!

Het succes van morgen

De Dutch Hotel Award is een jaarlijkse wedstrijd voor hotelmanagementteams. Na verschillende afvalrondes blijven er drie finalisten over, die aan de slag gaan met het thema van dat jaar en een aanvullende finale-opdracht. Dit jaar was ‘het succes van morgen’ het thema. Hotel Blooming werd door de jury geprezen om de manier waarop zij verleden, heden en toekomst samenbrengen. Hun oog voor de toekomst komt bijvoorbeeld tot uiting in de duurzaamheidsprojecten die ze zijn gestart.

Survivallen met code oranje

De finale-opdracht was dit jaar om een activiteit te organiseren waarbij het managementteam uit haar comfortzone stapt. Het resultaat daarvan is op 14 juni gepresenteerd aan de jury. Blooming koos ervoor om een nacht samen te survivallen. En dat op de een van de slechtste nachten van het jaar, wat weer betreft. De jury was lovend over hun prestatie, zo staat in het juryrapport: “Fantastisch hoe de opdracht is uitgevoerd: survivallen met code oranje. Al is dat laatste niet te plannen, het getuigt van karakter dat ze de hele nacht gebleven zijn in de storm.”

Blooming Dutch Hotel Award