Brasa Purmerend eindigt op de tweede plek van de terras top 100 2019

Een prachtige prestatie van een referentie waar wij trots op mogen zijn. BRASA bar & kitchen uit Purmerend is op de tweede plek geëindigd van de Terras Top 100 2019 van Misset Horeca. Een mooi bewijs van ultieme gastvrijheid, presentatie en vakmanschap! Uit het interview van Misset Horeca komt naar voren dat Arwin Versteyne onwijs blij en trots is op het team. De hoge notering is echt hun verdienste. De jury van Misset Horeca geeft aan dat de medewerkers van Brasa vakkundig zijn, moeiteloos met volle dienbladen over het terras lopen, vriendelijk zijn, tijd maken voor een praatje en scherp zijn als het gaat om bijverkoop.

Op maandag 8 juli vond de finale van de Misset Horeca Terras Top 100 2019 plaats bij ’t Gerecht in Heerenveen. Elke horecaondernemer met een terras van minimaal 30 stoelen mag meedoen aan de Terras Top 100. Op deze manier krijgt een onderneming inzicht in hoe het terras ervoor staat. Gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap worden allemaal getoetst door een onafhankelijke jury. Iedereen die deelneemt krijgt twee bezoeken, één van de vakjury en in ronde twee krijgen ze bezoek van de mystery visitors. Beide bezoeken zijn onaangekondigd en de jury gaat pas op pas als het terrasweer is. Zij beoordelen alle terrassen op tientallen punten en koppelen hier een cijfer aan. Uiteindelijk krijgen alle ondernemers een rapport zodat ze precies weten wat de sterke punten en de verbeterpunten van hun terras zijn. Terrassen die uiteindelijk de Top-100 bereiken dingen mee naar de titel Provinciewinnaar en mogen meestrijden om de Publieksprijs.

Ook gaan onze felicitaties uit naar Hotel & Restaurant “De Fortuna”, Dengh, De Heeren van Sonoy, Babylon Heerhugowaard, De Koning Eten & Drinken en Granada Food and Wine voor hun welverdiende plek bij de beste 100 terrassen van Nederland. Het zijn de details die de doorslag geven!

Geïnteresseerd in de complete ranglijst? Bekijk het hier.