Foodhallen Den Haag brengt nieuw leven in Haagsche Bluf

Den Haag is de derde Nederlandse stad die kennis maakt met het concept van de Foodhallen. In twaalf stands kunnen gasten smaken van over de hele wereld proeven, bij de borrel, lunch of diner. Net als in Amsterdam en Den Haag levert unTill-dealer Adnamics de kassasystemen aan alle standhouders.

Medio oktober heeft Foodhallen Den Haag zijn deuren al geopend voor publiek; vandaag en morgen is de officiële opening in Haagsche Bluf. Een stukje Den Haag dat voor kort in de vergetelheid dreigde te raken. Een van de standhouders, Joey Kan van CeeCee’s Chicken & Chips vertelt dat hij enthousiaste reacties krijgt van de gasten: “Met Loetje naast ons en een mooi hotel aan de overkant, heeft iedereen er weer vertrouwen in dat het een leuke plek wordt.”

Nu de Foodhallen enige tijd open zijn, merkt Joey dat de drukte begint te komen. Hij is erg te spreken over het kassasysteem: “We hebben geen ingewikkelde kaart, in een paar drukken is de bestelling ingevoerd. In het begin moest ik even wennen aan een nieuw kassasysteem, maar de gebruiksvriendelijkheid van unTill is prettig. De kassa zit goed in elkaar.”

Foodhallen Den Haag unTill kassasysteemFoodhallen Den Haag unTill kassasysteem