Het meervoudig sluiten van de horeca heeft ervoor gezorgd dat veel horecapersoneel in een andere sector is gaan werken. Voor horecaondernemers is het daarom nog moeilijker om de juiste medewerkers te vinden. En hoewel de personele bezetting altijd een uitdaging blijft, kun je met slimme oplossingen jouw processen beter stroomlijnen en ben je minder afhankelijk van je medewerkers. Door voor digitalisering en automatisering te kiezen, lever je niet in op effectiviteit en het verlenen van een optimale service. Benieuwd hoe dit werkt?
Inspirerende verhalen uit de horeca
Hoe blijf je de kwaliteit en service garanderen die de gast van je gewend is? unTill ging in gesprek met een aantal inspirerende ondernemers die door een andere manier van werken nu met minder handen hetzelfde werk kunnen verrichten.
“Wij zijn op zoek gegaan naar alternatieven om de gast te kunnen blijven bedienen en het serviceniveau hoog te houden. Met het scannen van de QR-code kunnen we nu het bestellen aan de gast overlaten.“
Bas Stoffelsen
Camping Ganspoort
“Onze kassasasysteem helpt ons om een efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken. Zo werken wij met een koppeling met onze boekhouding. Dat helpt enorm bij het versnellen van het boekhoudproces.“
Nicky Broos
Playdôme Roosendaal
“Wij zitten altijd met veel personeel dat nog ingewerkt moet worden. Ons hele concept is gericht op de jeugd, echt de beginnende horecamedewerkers. Hiervoor zijn de keukenschermen en onze kassasystemen ideaal.”
Sam Botterman
Strandpaviljoen de Jongens Bergen
Slimme horeca automatisering unTill
Of je nu een grote restaurantketen runt of een koffiezaak op de hoek hebt: een professionele horecazaak kan niet zonder automatisering. Natuurlijk heb je een kassa nodig om aan te slaan wat jouw gasten bestellen. Maar dat is niet alles: met slimme automatisering in al jouw bedrijfsprocessen en de juiste aandacht voor het personeel houd je tijd over.
Intuïtief, optimaal bedieningsgemak en wendbaar
Ben je op zoek naar een kassasysteem dat herkenbaar is voor elke medewerker? Geen poespas, maar gewoon een efficiënt systeem dat zich aanpast aan jouw behoeften? Met unTill zijn nieuwe medewerkers binnen 15 minuten aan de slag! Er is geen inwerktijd nodig en door de gebruiksvriendelijkheid verlies je geen waardevolle tijd.
Het belang van aantrekkelijk werkgeverschap
Veel horecaondernemers staan voor de uitdaging om nieuw personeel te vinden. Wanneer dat eenmaal gelukt is, dan komt de volgende stap: het binden en boeien van je medewerkers. Maar hoe zorg je hiervoor? En hoe verbind je jouw personeel voor langere tijd aan je zaak?
BENIEUWD WAAROM ANDERE ONDERNEMERS KIEZEN VOOR UNTILL?
Benieuwd wat unTill voor jou kan betekenen?
Wil je optimaal kunnen werken en ben je benieuwd hoe het stroomlijnen van jouw processen met de horeca automatisering van unTill je daarbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.