• REKEN AF MET HET PERSONEELSTEKORT

    Hoe maak je met automatisering en efficiëntie het verschil voor jouw gast?

    DOWNLOAD WHITEPAPER
    unTill kassa

Het meervoudig sluiten van de horeca heeft ervoor gezorgd dat veel horecapersoneel in een andere sector is gaan werken. Voor horecaondernemers is het daarom nog moeilijker om de juiste medewerkers te vinden. En hoewel de personele bezetting altijd een uitdaging blijft, kun je met slimme oplossingen jouw processen beter stroomlijnen en ben je minder afhankelijk van je medewerkers. Door voor digitalisering en automatisering te kiezen, lever je niet in op effectiviteit en het verlenen van een optimale service. Benieuwd hoe dit werkt?

Efficiëntie en wendbaarheid in jouw horecazaak: unTill helpt met het 7-stappenplan!

  • Hoe zorg je voor tijdwinst in jouw processen?
  • Hoe kan je nog meer rendement uit jouw zaak halen?
  • Hoe ga je slim om met personeel?
  • Welke slimme tools kun jij inzetten?

Inspirerende verhalen uit de horeca

Hoe blijf je de kwaliteit en service garanderen die de gast van je gewend is? unTill ging in gesprek met een aantal inspirerende ondernemers die door een andere manier van werken nu met minder handen hetzelfde werk kunnen verrichten.

QR Bestellen

“Wij zijn op zoek gegaan naar alternatieven om de gast te kunnen blijven bedienen en het serviceniveau hoog te houden. Met het scannen van de QR-code kunnen we nu het bestellen aan de gast overlaten.

Bas Stoffelsen

Camping Ganspoort

Playdome

“Onze kassasasysteem helpt ons om een efficiëntere bedrijfsvoering mogelijk te maken. Zo werken wij met een koppeling met onze boekhouding. Dat helpt enorm bij het versnellen van het boekhoudproces.

Nicky Broos

Playdôme Roosendaal

Jongens Bergen unTill

“Wij zitten altijd met veel personeel dat nog ingewerkt moet worden. Ons hele concept is gericht op de jeugd, echt de beginnende horecamedewerkers. Hiervoor zijn de keukenschermen en onze kassasystemen ideaal.”

Sam Botterman

Strandpaviljoen de Jongens Bergen

Haal het maximale uit jouw horecazaak:

Weet jij hoe je jouw zaak op voorsprong zet met slimme horeca automatisering?

  • Waar behaal je tijdswinst in het proces?
  • Hoe kan je nog meer rendement uit jouw zaak halen?
  • Hoe ga je slim om met personeel?
  • Hoe zorg je voor loyale en tevreden klanten?

Slimme horeca automatisering unTill

Of je nu een grote restaurantketen runt of een koffiezaak op de hoek hebt: een professionele horecazaak kan niet zonder automatisering. Natuurlijk heb je een kassa nodig om aan te slaan wat jouw gasten bestellen. Maar dat is niet alles: met slimme automatisering in al jouw bedrijfsprocessen en de juiste aandacht voor het personeel houd je tijd over.

Intuïtief, optimaal bedieningsgemak en wendbaar

Ben je op zoek naar een kassasysteem dat herkenbaar is voor elke medewerker? Geen poespas, maar gewoon een efficiënt systeem dat zich aanpast aan jouw behoeften? Met unTill zijn nieuwe medewerkers binnen 15 minuten aan de slag! Er is geen inwerktijd nodig en door de gebruiksvriendelijkheid verlies je geen waardevolle tijd.

Het belang van aantrekkelijk werkgeverschap

Veel horecaondernemers staan voor de uitdaging om nieuw personeel te vinden. Wanneer dat eenmaal gelukt is, dan komt de volgende stap: het binden en boeien van je medewerkers. Maar hoe zorg je hiervoor? En hoe verbind je jouw personeel voor langere tijd aan je zaak?

BENIEUWD WAAROM ANDERE ONDERNEMERS KIEZEN VOOR UNTILL?

unTill werkt perfect voor ons restaurant. Tijdens een drukke avond serveren we 150 couverts en kunnen we altijd op het systeem vertrouwen. Daarbij is het kassasysteem ook nog eens heel overzichtelijk.

Westeinder Paviljoen - Devin Hoogervorst

unTill is echt in staat om te werken vanuit de ketengedachte. Andere aanbieders werken veel geïsoleerder en bieden een oplossing per hotel. Bij unTill hebben we een oplossing voor onze hele keten.

Fletcher Hotels - Ben Deetman

Je merkt echt dat unTill de horeca- en toerismebranche begrijpt. Ze doen er alles aan om je direct te helpen. Er heerst gelukkig geen ‘je bent maandag de eerste’ mentaliteit.

Strandpark De Zeeuwse Kust - Anita Wiskow

De kassa moet altijd blijven draaien. En omdat alle drie de zaken op een database draaien, kan ik de gegevens van onze zaken in één backoffice inzien en aanpassen.

Niels Wijermars, facilitair manager Shotto, Bloopers en De Kuiperij

unTill is een flexibele partij die graag meedenkt met de klant. Andere leveranciers zijn vaak wat stugger in het ombouwen van het systeem. unTill keek hier anders naar en wilde juist samen met ons de uitdaging aan om de kassa zo in te richten dat het bij onze wensen past.

Kevin van Eerd, bedrijfsleider DOWN TOWN Gourmet Market

Wij hebben bewust niet alle kennis in huis en werken alleen samen met de juiste partijen om optimaal gebruik te maken van onze producten. De samenwerking met unTill is een mooi voorbeeld van zo’n goed werkend partnership

Lieke Otten, program manager Spaces

Benieuwd wat unTill voor jou kan betekenen?

Wil je optimaal kunnen werken en ben je benieuwd hoe het stroomlijnen van jouw processen met de horeca automatisering van unTill je daarbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Click here display popup

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

Cookiebeleid | Sluit
Instellingen

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

unTill maakt gebruik van cookies. In ons cookiebeleid lees je meer over de soorten cookies die wij gebruiken. Om unTill.nl zo goed mogelijk te laten werken, verzamelen we bezoekersstatistieken. Deze statistieken zijn anoniem en puur functioneel. Voor het verzamelen van deze gegevens hoeven wij geen toestemming te vragen, maar we vinden het wel zo netjes om je hierover te informeren.

Bekijk details.
Vergeet welke cookies ik accepteer Gewist!