Stap voor stap wordt er steeds meer mogelijk en veel horecaondernemers zijn vastbesloten om ook van dit terrasseizoen een succes te maken. Ben jij benieuwd naar de laatste trends, handige terrastips voor 2023 en de ervaringen van andere horecaondernemers? unTill deelt de laatste inzichten en vertelt je hoe je het maximale uit het terrasseizoen haalt.
Haal het maximale uit je terrasseizoen:
Inspirerende verhalen uit de horeca
Horecamensen zijn creatief, inventief en flexibel. unTill interviewde inspirerende ondernemers over hoe zij een succes maken van het terrasseizoen in 2023. Lees de verhalen hier!
“We hebben veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de automatisering. Nu het terrasseizoen begonnen is, kunnen we dit echt in praktijk gaan testen. Eindelijk!”
Thijs Stut
Bistronomie ’t Parkje
“Met ons nieuwe concept hebben we vorig jaar dezelfde omzet kunnen draaien.”
Sam Botterman
Strandpaviljoen De Jongens
“Met het scannen van de QR-code kunnen we het bestellen aan de gast overlaten.“
Bas Stoffelsen
Camping Ganspoort
“Als je iets gaat meten, wordt het beter. Het geeft veel grip en betrokkenheid.“
Martin van der Zee
Paviljoen Het Houtse Meer
“De service op het terras is niet minder; alleen gewijzigd. De bediening op het terras heeft nu meer tijd voor een praatje en kunnen eventueel gasten helpen bij het bestellen.“
John Griffioen
Aloha
Benieuwd wat unTill voor jou kan betekenen?
Wil je optimaal kunnen werken op je terras en ben je benieuwd wat de anderhalve meter betekent voor jouw onderneming en hoe de gebruiksvriendelijkheid van unTill je daarbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We denken graag met jou mee.