Drie redenen om vandaag nog cadeaukaarten in te zetten

Met de feestdagen voor de deur leeft in menig huishouden de vraag: wat geven we dit jaar cadeau? Een etentje is een leuk idee, maar voor de ontvanger een datum bepalen, is vaak lastig. En misschien wil je het wel aan de ontvanger laten met wie hij/zij gaat tafelen. Hoe doe je dat dan met het betalen van de rekening? Een cadeaukaart geven, is dan een goede oplossing. En een nog veel betere oplossing is dan natuurlijk een cadeaukaart van jouw horecazaak.

Nog niet alle horecazaken hebben de meerwaarde van eigen cadeaukaarten ontdekt. En dat terwijl het juist een heel effectief marketinginstrument kan zijn. We zetten drie belangrijke voordelen voor je op een rijtje.

1. Laat nieuwe gasten kennis met je maken
Tevreden gasten zijn je belangrijkste ambassadeurs. Dat wist je natuurlijk al. En hoe handig is het dan als zij bij jou een cadeaukaart kunnen afnemen, die ze aan familie, vrienden of bekenden cadeau kunnen doen? Leuker om te geven dan een algemene cadeaubon, omdat je laat zien dat je echt hebt nagedacht over de keus voor de horecazaak. En perfect voor jou natuurlijk, omdat ze de bon sowieso bij jouw zaak weer inleveren. Extra omzet en hopelijk een nieuwe fan erbij.

2. Ideaal om je naamsbekendheid te vergroten
Wist je dat je een cadeaubon helemaal in jouw eigen look en feel en met jouw logo kunt laten maken? Leuk toch, als die cadeaubon straks onder de kerstboom ligt te pronken? Zo is jouw horecazaak zichtbaar voor de ontvanger én voor de rest van de familie.

3. Goede manier om loyale klanten te belonen
Naast de mogelijkheid om cadeaukaarten door gasten cadeau te laten geven, kun je ze ook heel goed gebruiken in een loyaliteitsprogramma. Beloon je vaste gasten met een cadeaukaart, die ze kunnen gebruiken om korting te krijgen de volgende keer dat ze jouw zaak bezoeken. Ook is het mogelijk om punten te sparen op de kaart. Bij ieder bezoek ontvangt jouw klant spaarpunten, die hij ook weer kan inleveren om korting te krijgen.

Nog deze kerst cadeaubonnen uitgeven?
Maak je gebruik van het unTill kassasysteem dan kun je via jouw dealer eenvoudig cadeaubonnen aanvragen. Zij checken of je cadeaubonnen met je huidige paslezer kunt scannen. Vaak is dat het geval. Ze stemmen het ontwerp met je af en zorgen dat de cadeaukaarten bij jou bezorgd worden. Je kunt ze laten leveren met standaard bedragen of zonder tegoed, zodat de gever kan kiezen welk bedrag hij erop wil zetten. Je bestelt er zoveel als je wilt.

Even uitproberen of het voor jouw zaak ook een goed middel is? Ga dan voor een klein aantal en ervaar het zelf.

Cadeaukaart kassa horeca