unTill

In 2019 heeft strandpaviljoen Sout in Wijk aan Zee een totale metamorfose gekregen. Met een modern interieur en een volledig nieuwe kaart genieten gasten van de relaxte sfeer. Het bestellen van drankjes en gerechten kan bij de bar in het paviljoen en een vette hap haal je bij de bijbehorende snackbar. De gerechten uit de paviljoen keuken worden aan tafel geserveerd.

Paviljoen manager Ollie Kleine vertelt dat Sout en unTill al jarenlang samenwerken. “Wij zijn echt loyaal aan unTill-dealer Adnamics. Zij zitten in de buurt en bieden een goede service. Het was erg prettig dat we voor de nieuwe opening eerst op het kantoor van Adnamics konden oefenen met de nieuwe kassa’s. Maar ook als er zaken misgaan, zoals onlangs met een storing van onze bonnenprinter, bieden ze direct een oplossing.”

Menselijke fouten voorkomen

Het kassasysteem van unTill is flexibel in te richten en daarmee worden fouten voorkomen. Zo heeft Ollie onlangs de knop voor pinbetalingen en die voor contante betalingen verder uit elkaar gehaald. “Door een menselijke fout werd er vaak op de verkeerde knop gedrukt, nu gebeurt dat niet meer. Ook is het fijn dat we onze eigen benamingen aan producten kunnen geven.”

Dit laatste is vooral een voordeel voor de medewerkers, zij kunnen de producten veel sneller terugvinden op de kassa. “Nieuwe medewerkers hebben het kassasysteem snel onder de knie. Dat is heel positief!”

Nieuwgierig geworden naar hoe unTill voor jouw zaak werkt? Laat een van onze adviseurs contact met je opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Winkelwagen sluit