unTill

Whitepaper

Whitepaper keukenmanagement

Als horecaondernemer wil je dat gasten tevreden je horecazaak verlaten. Het bieden van kwalitatief goed eten en drinken is hiervan een belangrijk onderdeel, maar ook het leveren van een uitstekende service telt zwaar mee. Het bieden van een goede service valt of staat met de communicatie tussen de bediening en de keuken. Hoe zorg je dat deze communicatie op een optimaal niveau is? De inzichten in deze whitepaper helpen je op weg.

Over welke thema’s krijg je meer informatie?

✓ Managen van de keuken.
✓ Optimaal plannen van gerechten.
✓ Voorkomen onnodige personeelskosten.

Wat weet je na het lezen van de whitepaper?

✓ Hoe je gasten de beste ervaring geeft.
✓ Hoe je rust creëert tussen keuken en bediening.
✓ Hoe je onderaan de streep geld bespaart.

Ontvang de whitepaper gratis in jouw mailbox

    * = verplicht in te vullen

    Benieuwd of unTill past bij jouw horecazaak?

    Plan een vrijblijvend gesprek met onze adviseur.

    Winkelwagen sluit