8 praktische tips om alles uit het terrasseizoen te halen
De eerste zonnestralen laten zich langzamerhand weer zien. Al jouw gasten snakken naar een lekker drankje en hapje. Met de aanloop van gasten zit het de komende maanden dus vast wel goed.
Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt alles uit je terrasseizoen haalt? En nog belangrijker: hoe zorg je dat de beleving van jouw gast zo goed is dat hij/zij een volgende keer ook weer voor jouw terras kiest? Onze whitepaper met 8 handige tips helpt je op weg.
Over welke thema’s krijg je meer informatie?
✓ Inspelen op de behoeften van de gast.
✓ Juiste uitrusting voor medewerkers.
✓ Realtime managen.
Wat weet je na het lezen van de whitepaper?
✓ Hoe je de gemiddelde besteding per gast verhoogt.
✓ Hoe je optimaal je processen inricht.
✓ Hoe je je doelgroep vergroot.
Ontvang de whitepaper gratis in jouw mailbox
Benieuwd of unTill past bij jouw horecazaak?
Plan een vrijblijvend gesprek met onze adviseur.