De alles-in-een betaaloplossing voor de zomer

Het is een prachtige, zonnige dag in het hartje van de zomervakantie. Het terras zit bomvol, de tap staat bijna onafgebroken open en de ijstheetjes met citroen vliegen over de toonbank. En dan gaat er bij een van de tafeltjes het handje omhoog: betalen graag!

Betalen? Dat kan, maar de rekening moet je eerst bij de kassa gaan uitprinten.

“Ik kom zo bij u.”

Eenmaal bij de kassa blijkt deze bezet. Je collega is nog andere gasten aan het afrekenen. Dan maar eerst het gebak uitserveren. Binnen blijkt de kassa wederom bezet, maar er staan drie colaatjes klaar om uitgeserveerd te worden. Dan eerst die maar wegbrengen. Ondertussen gaat bij het eerste tafeltje het handje weer omhoog.

“Ja, ik ben u niet vergeten hoor!”

Toch vervelend, zo met z’n allen om één kassa heen draaien. De gasten wachten nu al een tijdje op de rekening en beginnen ongeduldig te worden. Wil je hun geld nou hebben of niet? Eindelijk heb je dan toch de bon in je handen. Met de PIN betalen? Dan moet de gast toch echt even mee naar de kassa, want het pinapparaat ligt binnen. En voor dat pinapparaat staat natuurlijk weer een rij. Op dit moment slaken zowel de gast als serveerder een diepe zucht. Dit moet toch veel gemakkelijker kunnen?

Bestellen en betalen op één pinapparaat
Het gehannes met verschillende apparaten voor bestellingen en betalingen is vervelend voor zowel jouw personeel als jouw gasten. Het kost tijd en vergroot de kans op fouten. En je wilt niet dat een gezellig terrasje in de zon een zure bijsmaak krijgt wanneer gasten ongeduldig worden. Dat is geen goede promotie voor jouw bedrijf. Maar kan het beter?
Jazeker! Wanneer je alles op één handzaam pinapparaat kunt regelen, scheelt het je een hoop tijd. En geld. Je hebt dan namelijk maar één betaaloplossing nodig om hetzelfde werk te verrichten. De SUNMI pinapparaten van CM.com zijn dé SmartPOS oplossing om jouw bestellingen en betalingen efficiënter te laten verlopen. Deze nieuwe generatie slimme en handzame pinapparaten zijn vergelijkbaar met een smartphone, en draaien ook op Android. Hierdoor kunnen ze een grote verscheidenheid aan apps uitvoeren en betalingsmethodes (chip-, contactloos en pinkaarten) accepteren. De bar, de keuken, de handheld en de pin op één apparaat!

Volgens Kevin Leenards, Adviseur Horeca Automatisering bij unTill-dealer Adnamics: “Menig horecazaak ondervindt de gevolgen van het personeelstekort. Door te kiezen voor een combiterminal besparen jouw medewerkers veel tijd. Ze hoeven niet steeds te zoeken naar de pin en hebben alles wat ze nodig hebben bij de hand. Dit werkt niet alleen sneller en fijner, het levert ook een besparing op. Daarnaast zijn ze ook laagdrempelig en intuïtief in gebruik. Iedereen die wel eens een smartphone in zijn handen heeft gehad, kan ook gemakkelijk de SUNMI pinapparaten oppakken en beginnen met verkopen.’’

De pinapparaten van CM.com
Wil jij dit seizoen ook goed van start gaan met een alles-in-één betaaloplossing? Bekijk dan onze SUNMI pinapparaten of neem vrijblijvend contact op met een van onze experts! We bespreken graag de mogelijkheden.

CM Combiterminal