Case
Bierbrouwerij Oijen was op zoek naar een doeltreffend kassasysteem waarmee ze de administratie van de horecazaak goed konden regelen.
Resultaat
Met de basisfunctionaliteiten van unTill heeft de bierbrouwerij een veilig en overzichtelijk systeem in handen. Na enkele jaren is de zaak overgestapt op de uitgebreide versie van unTill met handhelds. De medewerkers kunnen met unTill de gasten zo snel mogelijk hun bestelling brengen.
In Noord-Brabant vind je aan de Maas Bierbrouwerij Oijen. Naast het proeven van pils en negen speciaalbieren kan je hier terecht voor een lunch of diner. De sfeer van de brouwerij herinnert nog aan de tijd dat de locatie een boerderij was. Zo drink je in de Hap&Tap een biertje en herinneren de oude drinkbakken aan de voormalige bestemming van het gebouw.
De eigenaar van Bierbrouwerij Oijen, Fokke Roeland, wist heel duidelijk wat hij wilde toen hij op zoek ging naar een kassaleverancier. Voor hem is een veilig en overzichtelijk kassasysteem een harde eis. Daarnaast wil hij geen omkijken hebben naar de kassa. “unTill is een doeltreffend systeem waarmee ik nu al ruim tien jaar werk. Het kassasysteem is helder, innovatief en geeft mij het inzicht dat ik nodig heb om te ondernemen.”
Gasten snel bedienen
Bij de Bierbrouwerij zijn ze gestart met de basisfunctionaliteiten van unTill. In de loop der jaren is het kassasysteem steeds verder uitgebreid. Nu werken ze met handhelds en is er een koppeling met de personeelsplanning in Nostradamus. “Dankzij deze koppeling heb ik een actueel overzicht en kan ik de productiviteit van de medewerkers meten. Zo krijg ik een goede indicatie hoe we ervoor staan als onderneming.”
Fokke is ook erg te spreken over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. “Twee mensen zijn op de hoogte van de backoffice en kunnen de gerechten aanpassen. De overige medewerkers gebruiken het systeem voor het opnemen van de bestellingen. Met unTill kunnen we onze gasten zo snel mogelijk van eten en drinken voorzien. Daar gaat het uiteindelijk om.”