fbpx

unTill: de start van jouw horeca terrasseizoen

Stap voor stap wordt er steeds meer mogelijk. En we zijn er nog niet, maar met het openen van de buitenterrassen op 28 april is de eerste stap gezet. Hoewel het een andere start is dan normaal, zijn veel horecaondernemers vastbesloten om ook van dit terrasseizoen een succes te maken. Ben jij benieuwd naar de laatste trends, handige terrastips voor 2021 en de ervaringen van andere horecaondernemers? unTill deelt de laatste inzichten en vertelt je hoe je het maximale uit het terrasseizoen haalt binnen de regels van de anderhalve meter horeca.

Bereid je voor op het terrasseizoen:

  • Hoe haal je alles uit het terrasseizoen in een anderhalve meter horeca?
  • Hoe kan je nog meer rendement uit jouw terras halen?
  • Hoe ga ik slim om met mijn personeel?
  • Welke innovaties zorgen voor de optimalisatie van mijn bedrijfsprocessen?

Inspirerende verhalen uit de horeca

De horeca ziet er de komende tijd heel anders uit dan we gewend zijn. Gelukkig zijn horecamensen creatief, inventief en flexibel. unTill interviewde inspirerende ondernemers over hoe zij een succes gaan maken van het terrasseizoen in 2021. Lees de verhalen hier!

“We hebben veel geïnvesteerd in het optimaliseren van de automatisering. Nu het terrasseizoen begonnen is, kunnen we dit echt in praktijk gaan testen. Eindelijk!”

Thijs Stut

Bistronomie ’t Parkje

“Als het straks weer kan, hebben we alles op orde om er een succesvol seizoen van te maken.”

Harold Wennink

Restaurant Vroeg

“Met ons nieuwe concept hebben we vorig jaar dezelfde omzet kunnen draaien als in een niet-coronajaar.”

Sam Botterman

Strandpaviljoen De Jongens

“Als je iets gaat meten, wordt het beter. Het geeft veel grip en betrokkenheid.

Martin van der Zee

Paviljoen Het Houtse Meer

Camping Ganspoort - QR Code

“Met het scannen van de QR-code kunnen we het bestellen aan de gast overlaten.

Bas Stoffelsen

Camping Ganspoort

Aloha

“De service op het terras is niet minder; alleen gewijzigd. De bediening op het terras heeft nu meer tijd voor een praatje en kunnen eventueel gasten helpen bij het bestellen.

John Griffioen

Aloha

Benieuwd wat unTill voor jou kan betekenen?

Wil je optimaal voorbereid zijn op het terrasseizoen en ben je benieuwd wat de anderhalve meter betekent voor jouw onderneming en hoe de gebruiksvriendelijkheid van unTill je daarbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We denken graag met jou mee.

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

Cookiebeleid | Sluit
Instellingen

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

unTill maakt gebruik van cookies. In ons cookiebeleid lees je meer over de soorten cookies die wij gebruiken. Om unTill.nl zo goed mogelijk te laten werken, verzamelen we bezoekersstatistieken. Deze statistieken zijn anoniem en puur functioneel. Voor het verzamelen van deze gegevens hoeven wij geen toestemming te vragen, maar we vinden het wel zo netjes om je hierover te informeren.

Bekijk details.
Vergeet welke cookies ik accepteer Gewist!