Ondernemen in de anderhalve meter horeca

Ondernemen in coronatijd. Voor menig ondernemer een periode, waarin veerkracht, uithoudingsvermogen en energie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar op welke manier kan je toch op een verantwoorde manier omzet generen uit je zaak? En wat kan je doen om zichtbaar te blijven voor je gasten? Met unTill ben je voorbereid!

Anderhalve meter horeca:

  • Hoe bedien je gasten in jouw horecazaak?
  • Welke mogelijkheden heb ik met take-away of bezorgen?
  • Hoe ga ik slim om met mijn personeel?

Inspirerende verhalen uit de horeca

De coronatijd heeft ook een hoop mooie en creatieve dingen opgeleverd. Horecaondernemers die niet bij de pakken neerzitten en komen met de meest innoverende concepten en acties. Benieuwd naar de lessons learned van inspirerende ondernemers? Lees ze hier!

We hebben een heel leuk en fijn team. Voor ons is het belangrijk dat we dat team bij elkaar houden, zodat we samen weer verder kunnen.

Stephanie Heijkoop & Bob Zandberg

Villa Westend

We wisten meteen dat we niet klakkeloos de hele kaart online konden zetten. Sommige gerechten zijn nou eenmaal niet geschikt om te bezorgen.”

Niek Groen

Restaurant Klaas

“In plaats van voor de makkelijke weg te gaan, hebben we ervoor gekozen iedere lockdown een andere to-go aan te bieden.

Jermain de Rozario

De Rozario

“Dat we in deze gekke periode ook nog een goedlopende winkel hebben kunnen openen: dat is echt top!”

Jacqueline Bakker

Eetcafé De Kwikkel

“We willen het gevoel dat we gasten geven als ze bij ons komen eten ook terug laten komen als ze bij ons bestellen.”

Natascha Lansbergen

Willaerts Group

“De bediening op het terras heeft nu meer tijd voor een praatje. Corona heeft zeker geholpen bij de acceptatie van deze verandering.”

John Griffioen

Aloha

Benieuwd wat unTill voor jou kan betekenen?

Wil je optimaal voorbereid zijn en ben je benieuwd wat anderhalve meter betekent voor jouw onderneming en hoe de gebruiksvriendelijkheid van unTill je daarbij kan ondersteunen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of lees onze blog waarin horecaondernemers hun ervaringen delen.

Click here display popup

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

Cookiebeleid | Sluit
Instellingen

Cookies op unTill.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kunt je voorkeuren aanpassen door rechts op 'instellingen' te klikken.

unTill maakt gebruik van cookies. In ons cookiebeleid lees je meer over de soorten cookies die wij gebruiken. Om unTill.nl zo goed mogelijk te laten werken, verzamelen we bezoekersstatistieken. Deze statistieken zijn anoniem en puur functioneel. Voor het verzamelen van deze gegevens hoeven wij geen toestemming te vragen, maar we vinden het wel zo netjes om je hierover te informeren.

Bekijk details.
Vergeet welke cookies ik accepteer Gewist!