unTill

Voorkom diefstal en behoud je inkomsten

Voorkom diefstal en behoud je inkomsten Diefstal is een gevoelig onderwerp binnen de horeca. Als horecaondernemer wil je je medewerkers kunnen vertrouwen. Maar je weet ook dat het niet slim is om een zaak puur op vertrouwen te runnen. Controle is beter. Al verhoogt het 24/7 op de vingers van je medewerkers kijken niet echt […]

The Food Department opent haar deuren

The Food Department opent haar deuren Amsterdam is een foodhall rijker: The Food Department heeft haar deuren geopend. Het nieuwste food concept van de hoofdstad is te vinden op de bovenste etage van het Magna Plaza. Met 15 foodconcepten is er voor de gasten meer dan genoeg te kiezen. unTill ondersteunt het cashless betalen en […]

NENI Amsterdam kiest voor toekomstbestendig unTill

NENI Amsterdam kiest voor toekomstbestendig unTill NENI, het restaurantconcept van de Israëlische chef Haya Molcho, breidt zich flink uit. Na vestigingen in Wenen, Berlijn, Parijs en Mallorca is onlangs het tiende restaurant in Amsterdam geopend. NENI Amsterdam zocht een toekomstbestendige partner om de horeca-automatisering te ondersteunen en vond die in unTill. Deze partij denkt naast […]

Haal het maximale uit jouw terrasseizoen

Haal het maximale uit jouw terrasseizoen Na die koude grijze dagen is iedereen blij wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien. Lekker naar buiten en genieten van een drankje op het terras. Maar de start van het terrasseizoen brengt voor jou als horecaondernemer ook mooie uitdagingen met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat nieuwe […]

Winkelwagen sluit