unTill

Gedoe met losse bonnen? Verruil de bonnenslinger voor een barscherm

horecamedewerker serveert dranken uit

Op een drukke middag of avond stromen de bestellingen aan de bar binnen. De bonnenprinter draait overuren en de drankrunners vliegen heen en weer. Hoe houd je overzicht als de bar vol ligt met natte bonnen of een eindeloze bonnenslinger?

Overzicht voor barpersoneel én bediening

Geen losse bonnen meer, maar een duidelijk overzicht van alle drankbestellingen. Met een digitaal barscherm kan het. Op een barscherm worden de bestellingen automatisch gesorteerd per tafel of zone. Het barpersoneel zet dranken eenvoudig in de juiste volgorde klaar en kan deze met een tik op het scherm ‘afslaan’.

Aan de andere kant van de bar zien de runners welke bestellingen zij uit kunnen lopen. Iedereen weet precies wat er nog moet gebeuren en wat er al klaar staat. Zo blijft de communicatie lekker vlot.

Sneller werken en minder derving

Met deze digitale manier van werken is de bar direct op de hoogte van nieuwe bestellingen. Voorkeuren, bereidingswijze en aanpassingen zijn realtime zichtbaar voor het gehele team; voor de medewerkers achter de bar en voor de runners die de drankjes rondbrengen.

Dit heeft twee voordelen: gasten worden sneller bediend, wat de beleving verbetert. Daarnaast is er minder derving, omdat drankjes snel en efficiënt worden klaargezet. Geen koude koffies en ingezakte biertjes meer.

untill prime barscherm in de horeca

Zo maak je een slimme keuze

Wil je meer overzicht en snelheid achter de bar? Dan is een barscherm geen luxe, maar een slimme investering. Het zorgt voor minder fouten, meer efficiëntie, blije medewerkers én tevreden gasten.

In deze praktische whitepaper hebben we de concrete voordelen en kritische ondernemersvragen voor jou gebundeld. Doe de snelle check om te bepalen of een barscherm voor jouw zaak de juiste keuze is.

Winkelwagen sluit