unTill

NENI Amsterdam kiest voor toekomstbestendig unTill

NENI Amsterdam kiest voor toekomstbestendig unTill

NENI, het restaurantconcept van de Israëlische chef Haya Molcho, breidt zich flink uit. Na vestigingen in Wenen, Berlijn, Parijs en Mallorca is onlangs het tiende restaurant in Amsterdam geopend. NENI Amsterdam zocht een toekomstbestendige partner om de horeca-automatisering te ondersteunen en vond die in unTill. Deze partij denkt naast de ondernemer mee in het volledige proces.

NENI Amsterdam is te vinden in de oude Citroën-garage in Amsterdam-Zuid. Dit inspireerde ook de naam van de bar: ‘The Lemonman’. Bij NENI Amsterdam kun je de hele dag terecht. ’s Avonds serveert het restaurant diverse gerechten, en overdag biedt de NENI Deli een ruime keuze aan lekkernijen, beschikbaar om ter plekke op te eten of mee te nemen.

unTill past bij duurzame uitstraling

Met de keuze voor unTill zet NENI Amsterdam in op een toekomstbestendige en efficiënte oplossing. Robin Smedicus, General Manager bij NENI Amsterdam: “We zijn een grote organisatie en willen vooruitstrevend zijn. De keukenschermen zijn toch wel de toekomst.” Dankzij deze keukenschermen zien de koks in één oogopslag welke gerechten op welk moment bereid moeten worden.

Door de overstap op unTill is er geen papier meer nodig: alles wordt digitaal vastgelegd. “unTill past zeker bij onze duurzame uitstraling en is gemakkelijk te bedienen. Ook zijn de integraties met andere systemen, zoals het reserveringssysteem en voorraadbeheer, belangrijk. Dit maakt het proces eenvoudig en efficiënt,” aldus Robin Smedicus.

Over NENI

NENI Amsterdam heeft zijn naam te danken aan de vier zonen van Haya Molcho: de eerste letters van hun voornamen vormen samen NENI. Bij NENI staan familiebanden en vriendschappen centraal, en het eten is dan ook bedoeld om te delen. De gerechten bij NENI Amsterdam, net als bij de andere NENI-locaties, zijn geïnspireerd door de kookboeken van Haya Molcho.

Winkelwagen sluit