unTill

Contant geld zal altijd blijven

Contant geld zal altijd blijven Landelijk gezien zijn een kleine 30% van de betalingen met contant geld. In de horeca zelfs nog hoger. En dat is veel om te verwerken als je naar de euro’s kijkt. Het contante geld moet op een veilige manier verwerkt worden, want kasverschillen of scheve gezichten onder het personeel door […]

Jouw horecazaak sturen op inzichten?

Jouw horecazaak sturen op inzichten? Als horecaondernemer heb je een schat aan ervaring, jaren bagage en genoeg kennis om het de gast naar de zin te maken. Om je horecazaak naar een nog hoger niveau te tillen, wil je natuurlijk weten hoe je zaak presteert. En daarvoor maak je trots gebruik van jouw eigen intuïtie. […]

Het Dorrup brengt voorraadbeheer naar hoger niveau met Apicbase

Het Dorrup brengt voorraadbeheer naar hoger niveau met Apicbase “We wisten nooit precies wat we verkochten en wat onze vriezervoorraad was. Daarbij was het bestelproces ook niet efficiënt. Mijn keukenpersoneel moest eerst zeker twaalf sites doorspitten voor de bestellijst compleet was. Dat moest anders.” Reden voor Xander Kleijne, eigenaar van Het Dorrup, om dat proces […]

Kassasysteem horeca iPad: een goede keus?

Kassasysteem horeca iPad: een goede keus? Als je op zoek bent naar een nieuw kassasysteem, is de verleiding groot om vooral naar de kosten op de korte termijn te kijken. De lage instapkosten van een horeca iPad kassasysteem klinken dan heel aantrekkelijk. Maar is dit ook de beste keuze voor jouw horecazaak? Je wilt tenslotte […]

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25 ”Door de koppeling tussen unTill en Eitje staat je horecateam in contact met elkaar, heb je een duidelijk overzicht van de roosters en bezit je alle informatie over loonkosten en arbeidsproductiviteit!” aldus Ruben de Vries, managing director van Kanteen25. Benieuwd hoe Kanteen25 de voordelen benut van Eitje en met […]

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends Met de feestdagen nog vers in het geheugen, is voor veel mensen het ‘normale’ leven nu toch echt weer begonnen. Ook de horeca heeft tijd om bij te komen van de drukke decembermaand. Een mooi moment dus om vooruit te kijken: wat is kenmerkend voor de horeca dit jaar, en […]

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze Misschien is dit jaar wel het moment waarop jouw horecadroom begint te kriebelen. Een eigen zaak waarin de beleving van jouw gasten centraal staat. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet te hard van stapel loopt en in één van de horeca valkuilen stapt? We helpen je graag […]

Winkelwagen sluit