unTill

Het Dorrup brengt voorraadbeheer naar hoger niveau met Apicbase

Het Dorrup brengt voorraadbeheer naar hoger niveau met Apicbase “We wisten nooit precies wat we verkochten en wat onze vriezervoorraad was. Daarbij was het bestelproces ook niet efficiënt. Mijn keukenpersoneel moest eerst zeker twaalf sites doorspitten voor de bestellijst compleet was. Dat moest anders.” Reden voor Xander Kleijne, eigenaar van Het Dorrup, om dat proces […]

Kassasysteem horeca iPad: een goede keus?

Kassasysteem horeca iPad: een goede keus? Als je op zoek bent naar een nieuw kassasysteem, is de verleiding groot om vooral naar de kosten op de korte termijn te kijken. De lage instapkosten van een horeca iPad kassasysteem klinken dan heel aantrekkelijk. Maar is dit ook de beste keuze voor jouw horecazaak? Je wilt tenslotte […]

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25 ”Door de koppeling tussen unTill en Eitje staat je horecateam in contact met elkaar, heb je een duidelijk overzicht van de roosters en bezit je alle informatie over loonkosten en arbeidsproductiviteit!” aldus Ruben de Vries, managing director van Kanteen25. Benieuwd hoe Kanteen25 de voordelen benut van Eitje en met […]

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends Met de feestdagen nog vers in het geheugen, is voor veel mensen het ‘normale’ leven nu toch echt weer begonnen. Ook de horeca heeft tijd om bij te komen van de drukke decembermaand. Een mooi moment dus om vooruit te kijken: wat is kenmerkend voor de horeca dit jaar, en […]

QR-bestellen: een zegen of juist funest?

QR-bestellen: een zegen of juist funest? Als ik het onderwerp QR-bestellen introduceer bij horecaondernemers kan het gesprek twee kanten opgaan. De ene partij vindt het een zegen, terwijl de andere partij het absoluut niet gastvrij vindt. Helemaal nu steeds meer horecaondernemers de zaak gedwongen een paar dagen sluiten door het personeelstekort, wil ik toch graag […]

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze Misschien is dit jaar wel het moment waarop jouw horecadroom begint te kriebelen. Een eigen zaak waarin de beleving van jouw gasten centraal staat. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet te hard van stapel loopt en in één van de horeca valkuilen stapt? We helpen je graag […]

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden Bij strandpaviljoen De Jongens in Bergen aan Zee zijn de voorbereidingen in volle gang voor het komende terrasseizoen. Volgens de kersverse eigenaar Sam Botterman, die de horecazaak in april 2020 heeft overgenomen, is dit het normale ritme voor de strandtent. “Normaal zijn we jaarrond open, maar voor ons […]

Van contactloos pinnen tot QR bestellen

Van contactloos pinnen tot QR-code: wat zijn de mogelijkheden? Van contactloos pinnen tot QR-code; de betaalmogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Als horecaondernemer weet je hier natuurlijk alles van: de wijze waarop de gast wil afrekenen verandert immers continu. Dit maakt het des te belangrijker om op de hoogte te blijven van de meest […]

Winkelwagen sluit