Groot feest! Na vier succesvolle jaren van Foodhallen Amsterdam opent nu ook Foodhallen Rotterdam zijn deuren in de zomer van 2018. Dit gebeurt in het prachtig historisch en industriële Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid.

De foodmarket krijgt een geheel andere stijl. Uniek, origineel en geopend tot in de laatste uurtjes. Bij zo’n 15 verschillende stands zullen de horecaondernemers hun intrek nemen. De focus ligt op de horeca, waarbij consumptie centraal staat. Lekker eten en drinken dus…een mooi vooruitzicht!

De ondernemers, het aanbod, maar ook het interieur; alles krijgt een ‘010-tintje’. De veelal Rotterdamse ondernemers zullen de hal voorzien van lekkere visgerechten, typische Spaanse pinxos, happy streetfood en nog veel meer.

Adnamics werd al snel gebeld voor actie. De keuze voor de oprichters was niet lastig gezien de goede ervaringen uit het verleden met Foodhallen Amsterdam. Het unTill programma voldoet aan alle eisen en door ‘standaard maatwerk’ kan de standhouder zonder al te veel uitleg direct aan de slag met een gebruiksvriendelijk systeem.

Adnamics zal alle stands van de Foodhallen Rotterdam in juli voorzien van een slimme oplossing. Resultaat? Blije gasten en fluitende medewerkers!

Benieuwd naar de vorderingen? Kijk dan vandaag nog met ons mee via onze Facebookpagina!