Innovatie en inspiratie op de vakbeurs van professionals: Daily Trade Fair Venlo

Janssens kassasystemen draagt haar steentje bij aan het kloppend hart vol innovaties bij The Stage

Op zaterdag 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo (DTFV) haar deuren. Het unieke beursconcept biedt ondernemers uit de hospitality- en interieurbranche de gelegenheid om zich te laten inspireren door verschillende showrooms en events. Hiermee maakt Daily Trade Fair Venlo zich bij uitstek een geschikt podium voor unieke exposanten op het gebied van lifestyle, service, home & living en design. Het kloppend hart en tevens het culinaire podium van DTFV is restaurant The Stage. Met trots heeft unTill-dealer Janssens kassasystemen bewezen de meest innovatieve automatiseringspartner te zijn.

Van casual dining tot een luxe lounge: bij The Stage zijn bezoekers de hele dag welkom voor een maaltijd of korte stop. Aan inspiratie geen gebrek! Naast culinaire hoogstandjes bestaat The Stage uit een geïntegreerde showkeuken met een dubbele bar. Hier worden events, demo’s, productpresentaties en andere activiteiten georganiseerd. Het podium van The Stage bestaat uit verschillende zones met elk zijn eigen unieke karakter. Dit maakt het een multifunctionele plek waar ondernemers kennis kunnen maken met de meest uiteenlopende innovaties binnen hun vakgebied.

Janssens Kassasystemen, dealer van het unTill kassasysteem, is één van de toonaangevende exposanten. ‘’We zijn er trots op dat we als toonaangevende kassapartner onderdeel mogen uitmaken van The Stage. Ons innovatieve karakter draagt bij aan het inspireren van professionele eindgebruikers en stimuleert ondernemers om kansen in de markt inzichtelijk te krijgen’’, aldus Jeroen van den Heuvel, commercieel directeur bij Janssens Kassasystemen.

Met de keuze voor unTill kassasystemen heeft Daily Traid Fair Venlo een partner in handen die als kennispartner optreedt en op de hoogte is van de noviteiten binnen de branche. Het team van Janssens Kassasystemen heeft de showkeuken voorzien van kassa automatisering. Als sponsor en partner zullen zij de komende drie jaar onder andere demonstraties geven, inspiratiedagen organiseren en seminars houden in samenwerking met andere partners van DTFV.

De Daily Trade Fair Venlo bezoeken?
Vanaf 24 september 2023 zijn de deuren van deze vakbeurs en tevens inspiratieplatform zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website: www.dailytradefairvenlo.com.

Daily Trade Fair Venlo - unTill