Goed en uniek aanbod van eten en wijn
Een geweldige locatie, sympathieke bediening en een dagelijks wisselende kaart. Restaurant Entrepot is dé plek voor comfort dining in een laagdrempelige sfeer en daarom terecht genomineerd voor de Entree Awards 2018.

De felbegeerde horecaprijs
De Entree Awards is een jaarlijks horeca-event waar een vakjury van hospitalityprofessionals de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland beoordeelt die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. In 14 categorieën worden de horecaprijzen uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers en horecabedrijven.

”De nominatie was voor ons een leuke verrassing!”
Xander Waller, co-founder en restaurant manager bij Entrepot: ”Wij voelen ons heel verrast en vereerd. Gaaf om op deze manier waardering te krijgen voor wat we dit jaar hebben neergezet!”

Restaurant Entrepot is in samenwerking tussen Xander Waller en chef Arvid Schmidt opgericht, beiden geen onbekenden in de horeca. Xander heeft restaurant Rijsel en Arles op zijn CV staan en Arvid heeft bij verschillende restaurants, zoals Worst, Aan de Amstel en Bak achter het fornuis gestaan. ”In het restaurant streven we naar een intieme en laagdrempelige sfeer. Je eet bij ons in een oude Amsterdamse loods, deze elementen komen duidelijk terug in de ruimte”, aldus Xander.

Best Restaurant Concept
Restaurant Entrepot is genomineerd voor de Beste Restaurant Concept. In deze categorie gaat het om sfeer, interieur en service. Dit alles moet perfect passen bij het gekozen concept. Bovendien past het concept bij deze tijd, de locatie én de doelgroep die de ondernemer voor ogen heeft. Samen met vier andere restaurants strijdt Restaurant Entrepot om de titel.

Xander: ”In combinatie met enthousiast personeel en de spannende maar toch comfortabele gerechten, bezorgen wij de gast een onvergetelijke avond. Door het unTill kassasysteem verloopt de communicatie met de keuken vlekkeloos en is de bediening weinig tijd kwijt aan het invoeren van bestellingen. Hierdoor kunnen we ons richten op onze gasten. Onze menukaart kent niet echt onderscheid tussen voor-, hoofd- en tussengerechten. Elke dag stelt Arvid een lijst met gerechten samen, waarbij groenten de basis vormen. De gerechten worden ondersteund door zo’n 100 (!) verschillende mooie wijnen.”

Op maandag 26 november wordt de uitslag bekend gemaakt in het Theater Amsterdam. Wij zullen Xander en Arvid in elk geval op de voet volgen, succes!