unTill

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden Bij strandpaviljoen De Jongens in Bergen aan Zee zijn de voorbereidingen in volle gang voor het komende terrasseizoen. Volgens de kersverse eigenaar Sam Botterman, die de horecazaak in april 2020 heeft overgenomen, is dit het normale ritme voor de strandtent. “Normaal zijn we jaarrond open, maar voor ons […]

Van contactloos pinnen tot QR bestellen

Van contactloos pinnen tot QR-code: wat zijn de mogelijkheden? Van contactloos pinnen tot QR-code; de betaalmogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Als horecaondernemer weet je hier natuurlijk alles van: de wijze waarop de gast wil afrekenen verandert immers continu. Dit maakt het des te belangrijker om op de hoogte te blijven van de meest […]

Horecaondernemers over het gebruiksgemak van unTill

Al ruim 3.000 horecaondernemers werken dagelijks met unTill Als we hen vragen wat de doorslag heeft gegeven om juist met deze kassa te werken, staat gebruiksgemak hoog op het lijstje. Maar wat maakt unTill zo gebruiksvriendelijk? Daarvoor laten we graag de gebruikers zelf aan het woord. Iedere medewerker kan met unTill werken De service die […]

Het restaurant-gevoel thuis ervaren

Het restaurant-gevoel thuis ervaren Met zes horecazaken en één nieuwe zaak die bijna open gaat, moest de Willaerts Group flink schakelen toen de coronacrisis uitbrak. Maar al snel werd alles geregeld om gasten thuis te laten genieten van hun gerechten. Natascha Lansbergen vertelt: “We willen dat het gevoel dat gasten hebben als ze bij ons […]

De out-of-the-box aanpak van eetcafé De Kwikkel

De out-of-the-box aanpak van eetcafé De Kwikkel Een cadeauwinkel naast je eetcafé openen? Voor de meeste horeca-ondernemers zou het een onverwachte keuze zijn. Voor Jacqueline Bakker van eetcafé De Kwikkel in Medemblik was het echter een logische stap. “De ruimte hadden we al, dus het was slechts een kwestie van spullen inkopen en gaan.” Gewoon […]

Contactloos bestellen ideaal tijdens corona

Contactloos bestellen bij strandpaviljoen Aloha In 2020 werd de horeca hard geraakt door de coronamaatregelen. Toch vonden veel ondernemers creatieve oplossingen om aan de nieuwe situatie tegemoet te komen. John Griffioen, eigenaar van strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee, merkte de voordelen van contactloos bestellen en implementeerde deze zomer een online bestelproces dat gasten via […]

Winkelwagen sluit