unTill

Horecaondernemers over het gebruiksgemak van unTill

Al ruim 3.000 horecaondernemers werken dagelijks met unTill Als we hen vragen wat de doorslag heeft gegeven om juist met deze kassa te werken, staat gebruiksgemak hoog op het lijstje. Maar wat maakt unTill zo gebruiksvriendelijk? Daarvoor laten we graag de gebruikers zelf aan het woord. Iedere medewerker kan met unTill werken De service die […]

Het restaurant-gevoel thuis ervaren

Het restaurant-gevoel thuis ervaren Met zes horecazaken en één nieuwe zaak die bijna open gaat, moest de Willaerts Group flink schakelen toen de coronacrisis uitbrak. Maar al snel werd alles geregeld om gasten thuis te laten genieten van hun gerechten. Natascha Lansbergen vertelt: “We willen dat het gevoel dat gasten hebben als ze bij ons […]

De out-of-the-box aanpak van eetcafé De Kwikkel

De out-of-the-box aanpak van eetcafé De Kwikkel Een cadeauwinkel naast je eetcafé openen? Voor de meeste horeca-ondernemers zou het een onverwachte keuze zijn. Voor Jacqueline Bakker van eetcafé De Kwikkel in Medemblik was het echter een logische stap. “De ruimte hadden we al, dus het was slechts een kwestie van spullen inkopen en gaan.” Gewoon […]

Contactloos bestellen ideaal tijdens corona

Contactloos bestellen bij strandpaviljoen Aloha In 2020 werd de horeca hard geraakt door de coronamaatregelen. Toch vonden veel ondernemers creatieve oplossingen om aan de nieuwe situatie tegemoet te komen. John Griffioen, eigenaar van strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee, merkte de voordelen van contactloos bestellen en implementeerde deze zomer een online bestelproces dat gasten via […]

Kasopmaak – Kascontrole

Kastelling en controle nu volledig online! Klungel je nog met papieren bonnetjes, formulieren en een rekenmachine om je kasadministratie bij te houden? Het is een bron van fouten en kostbare tijd. Gelukkig biedt AccountLink de oplossing voor horecaondernemers: de module Kasopmaak – Kascontrole. Met deze module wordt geld tellen een stuk eenvoudiger! Beheer, Controleer en […]

Kengetallen horeca: zo hou je je kosten laag

Kengetallen horeca: zo hou je je kosten laag Wanneer je winst wilt maken, is het belangrijk dat je kosten lager zijn dan je inkomsten. Maar weet je ook welke cijfers jouw kostenpercentage negatief beïnvloeden? Ofwel, ken jij de belangrijkste horeca kengetallen? Binnen de horeca zijn drie kengetallen bepalend voor de kosten die je als ondernemer […]

Winkelwagen sluit