unTill

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25

Loonkosten en productiviteit inzichtelijk bij Kanteen25 ”Door de koppeling tussen unTill en Eitje staat je horecateam in contact met elkaar, heb je een duidelijk overzicht van de roosters en bezit je alle informatie over loonkosten en arbeidsproductiviteit!” aldus Ruben de Vries, managing director van Kanteen25. Benieuwd hoe Kanteen25 de voordelen benut van Eitje en met […]

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends

2023: ontdek de belangrijkste horecatrends Met de feestdagen nog vers in het geheugen, is voor veel mensen het ‘normale’ leven nu toch echt weer begonnen. Ook de horeca heeft tijd om bij te komen van de drukke decembermaand. Een mooi moment dus om vooruit te kijken: wat is kenmerkend voor de horeca dit jaar, en […]

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze

Horeca valkuilen: zo ontwijk je ze Misschien is dit jaar wel het moment waarop jouw horecadroom begint te kriebelen. Een eigen zaak waarin de beleving van jouw gasten centraal staat. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet te hard van stapel loopt en in één van de horeca valkuilen stapt? We helpen je graag […]

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden

Automatisering helpt om personeelskosten laag te houden Bij strandpaviljoen De Jongens in Bergen aan Zee zijn de voorbereidingen in volle gang voor het komende terrasseizoen. Volgens de kersverse eigenaar Sam Botterman, die de horecazaak in april 2020 heeft overgenomen, is dit het normale ritme voor de strandtent. “Normaal zijn we jaarrond open, maar voor ons […]

Van contactloos pinnen tot QR bestellen

Van contactloos pinnen tot QR-code: wat zijn de mogelijkheden? Van contactloos pinnen tot QR-code; de betaalmogelijkheden volgen elkaar in rap tempo op. Als horecaondernemer weet je hier natuurlijk alles van: de wijze waarop de gast wil afrekenen verandert immers continu. Dit maakt het des te belangrijker om op de hoogte te blijven van de meest […]

Horecaondernemers over het gebruiksgemak van unTill

Al ruim 3.000 horecaondernemers werken dagelijks met unTill Als we hen vragen wat de doorslag heeft gegeven om juist met deze kassa te werken, staat gebruiksgemak hoog op het lijstje. Maar wat maakt unTill zo gebruiksvriendelijk? Daarvoor laten we graag de gebruikers zelf aan het woord. Iedere medewerker kan met unTill werken De service die […]

Het restaurant-gevoel thuis ervaren

Het restaurant-gevoel thuis ervaren Met zes horecazaken en één nieuwe zaak die bijna open gaat, moest de Willaerts Group flink schakelen toen de coronacrisis uitbrak. Maar al snel werd alles geregeld om gasten thuis te laten genieten van hun gerechten. Natascha Lansbergen vertelt: “We willen dat het gevoel dat gasten hebben als ze bij ons […]

Winkelwagen sluit