Restaurant SET’s success met unTill en Woby

Restaurant SET is een charmant Japans restaurant gelegen in het hart van Den Haag. In dit unieke succesverhaal gaan we dieper in op hoe unTill en Woby hebben bijgedragen aan het optimaliseren van zowel het bestel- als bedieningsproces. Het resultaat? Maximale efficiëntie!

Het verhaal van Restaurant SET

Bij Restaurant SET staat de ervaring van de gasten centraal. Gelegen in Den Haag, biedt SET niet alleen heerlijke Japanse gerechten, maar ook een sfeer die de gasten meeneemt naar de traditionele Japanse stijl. Met een inrichting die de Japanse cultuur weerspiegelt, is het restaurant een oase van rust en genot voor liefhebbers van de Japanse keuken.

Het team, onder leiding van manager Kit, heeft altijd gestreefd naar de hoogste normen van gastvrijheid. Ze wilden de gasten niet alleen de beste Japanse gerechten serveren, maar hen ook een onvergetelijke ervaring bieden. Dit is waar Woby en unTill de krachten hebben gebundeld!

Woby en unTill

Een van de meest opvallende aspecten van het succesverhaal van SET is de naadloze integratie van Woby met het unTill kassasysteem. Met één druk op de knop kunnen menukaarten eenvoudig worden uitgewisseld tussen Woby en unTill. Deze integratie is van onschatbare waarde gebleken voor SET Restaurant.

unTill zorgt ervoor dat drankjes bij de bar worden afgedrukt en gerechten in de keuken, terwijl Woby alle huisregels van het restaurant overneemt. Dit stelt het restaurant in staat om specifieke regels in te stellen, zoals de minimale tijd tussen bestellingen, het maximale aantal producten per persoon per bestelling, het aantal toegestane bestelrondes, de tijdslimiet voor bestellen en het uitsluiten van bepaalde items van bovengenoemde restricties.

Conclusie

De combinatie van heerlijke Japanse gerechten, de traditionele Japanse sfeer, efficiënte bestelprocessen en een automatische koppeling tussen het unTill kassasysteem en Woby heeft SET Restaurant in staat gesteld om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Dankzij Woby en unTill kan het team meer tijd besteden aan persoonlijke aandacht voor de gast en zijn ze minder tijd kwijt aan administratieve taken. Dit succesverhaal toont aan dat innovatie in de horeca de gastvrijheid naar nieuwe hoogten kan tillen, terwijl de kernwaarden van het restaurant behouden blijven.

unTill’s slimme kassasysteem zorgt voor een vlekkeloze gang van zaken bij honderden horecazaken in Nederland. Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen doen?

Iphone frame met woby app en logo van untill en woby